“Pénz, piac és partnerség” konferencia

Vállalkozások számára életbevágóan fontos, hogy megismerjék azokat a legfrissebb, legújabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása verseny előnnyé válhat. A térség, az önkormányzatok és az üzleti szektor, fejlődésének záloga, hogy a ki tudják aknázni a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit. Ez azonban csak úgy valósulhat meg, ha a kormányzati és az üzleti szektor szereplői együttműködnek. A közös cselekvést megalapozó kommunikációra ad lehetőséget a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal és a Piac és Profit által szervezett konferenciasorozat. A program összeállítása során az is előtérbe került, hogy minél több gyakorlatban is hasznosítható információt kapjanak a résztvevők. Éppen ezért rutinos és sikeres pályázatíró, pénzintézeti szakértő és szolgáltatók is helyet kaptak az előadók között, akikkel a konferencia során személyes konzultációra is lehetőség nyílik.
Az ország számos pontján aratott már sikert ez a konstrukció, sok mikro- és kisvállalkozás élt a Piac és Profit által kínált lehetőséggel és kapott hasznos információkat, személyre szabott tanácsokat a konferenciasorozat állomásain.

A Pénz, piac, partnerség című konferencián a helyi vállalkozások képviselői térítésmentesen vehetnek részt. A rendezvény május 24-én lesz Pécsett a Művészetek és Irodalom Házában (Széchényi tér 7-8.). Regisztráció és részletes tematika a www.piacesprofit.hu oldalon található.

 

Forrás: www.pecs.hu